Alice Dumitrescu, despre soțul Horia Brenciu: „L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie”

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu de peste 15 ani, însă sunt dovada vie că iubirea adevărată există. S-au cunoscut în 1995, la sediul TVR, unde erau colegi de breaslă, iar prietenia lor s-a transformat într-o poveste de dragoste. Viața omului de televiziune s-a aflat constant în atenția publică, însă nu la fel de multe lucruri se cunosc despre partenera lui, care activează tot în lumea media. Alice Dumitrescu a apărut o perioadă pe micile ecrane, în calitate de prezentatoare TV, apoi și-a continuat cariera în spatele camerelor de filmat, pe partea de producție.

Citeste si articolul: Cu acest truc, îți vei curăța toate tigăile în doar câteva secunde

„Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) şi l-am rugat să-i ţină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind şi acum gândind acelaşi lucru‘, a declarat Alice Dumitrescu într-un interviu pentru revista Femeia, conform VIVA.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe