Andreea și Cabral Ibacka au plecat în vacanță împreună cu cei doi copii. Ce destinație au ales: „N-am avut bani de Poiana Brașov…

Andreea și Cabral Ibacka au plecat în vacanță împreună cu cei doi copii. Ce destinație au ales: „N-am avut bani de Poiana Brașov…”

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are o fată, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Cabral Ibacka și soția lui nu se feresc să își declare susținerea reciprocă. Cei doi vorbesc deschis despre povestea lor de dragoste și au făcut deseori mărturisiri despre momentele dificile pe care le-au întâmpinat de când formează un cuplu. Deși au avut parte și de provocări, au reușit să le gestioneze și să treacă cu bine peste.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe