Bebe abandonat lângă un coș de gunoi, acum CEO al unei companii de peste 62 milioane

Jurnalul vieții începe de obicei în sânul unei familii iubitoare, unde dragostea și sprijinul îngrijesc creșterea indivizilor. Cu toate acestea, pentru Freddie Figgers, acum în vârstă de 32 de ani, traseul sa abătut dramatic de la normalitate.

Intrarea lui Freddie în lume a fost marcată de abandon, deoarece mama sa biologică a ales să-l abandoneze ca pe un refuz nedorit. Găsit ca un nou-născut pe străzi, primele sale zile au fost departe de căldura și siguranța unei familii iubitoare.

Citeste si articolul: Profețiile unui călugăr misterios!

“Nu ar trebui să fiu nici măcar aici,” reflectă Freddie, recunoscând contrastul pronunțat dintre începuturile sale și debutul obișnuit în viață.

Totuși, destinul a intervenit sub forma lui Nathan și Betty Figgers, care au căutat să umple golul din viața lor, întinzând o mână de compasiune copilului abandonat. Alegând să-l adopte pe Freddie, i-au oferit o speranță, o șansă la un nou început.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe