Bine de știut: Aceste plante de interior vor aduce fericire, bunăstare și dragoste familiei tale

Pentru cei care suferă de boli pulmonare obstructive cronice (BPOC), creșterea oxigenului în casă poate fi un aspect crucial pentru sănătatea lor. Dar cum putem face acest lucru în mod natural și eficient? Institutul de sănătate pulmonară a realizat o listă a top 5 plante pentru creșterea calității oxigenului în interior. Haideți să descoperim împreună care sunt aceste plante și cum ne pot ajuta!

Citeste si articolul: Eroarea pe care o comit toate casnicele când prepară ciuperci: Probabil și tu o faci constant, fără să îți dai seama

Areca Palm

Ca și în cazul tuturor plantelor, Palm Areca este proiectată biologic pentru absorbi dioxidul de carbon și a-l elibera sub formă de oxigen. Cu toate acestea, Palm Areca are capacitatea de a elimina substanțe chimice periculoase pentru om cum ar formaldehida, xilon și toluen.

Recomandare și îngrijire: Palm Areca îi priește lumina filtrată și trebuie să fie udată de multe ori. Pentru o singură persoană, patru plante înalte ar trebui să fie suficiente.

Cea mai bună amplasare: Camera de zi

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe