BREAKING!!! Alerta peste Romania! Meteorologii au facut anuntul in urma cu putin timp Detalii in Comentarii

Genul acesta de fenomene extreme nu sunt la prima lor iterație pe continentul european și, implicit, în România. Dar, conform datelor ANM, a fost instaurată o alertă de praf saharian în România, meteorologii precizând și zonele lovite de furtuni în următoarele ore.

Încă din ianaurie a.c., specialiștii de la NASA anunțau apariția acestui fenomen de praf saharian care va ajunge deasupra Europei și, implicit, în România. La acel mment, specialiștii specificau faptul că o mare coloană de praf din deșertul Sahara a început să înainteze spre vest deasupra Oceanului Atlantic și apoi s-a îndreptat spre Europa.

Citeste si articolul: Diana Șoșoacă contraatacă în scandalul divorțului: „Mă țin de el 10 ani în instanță și îi iau și hainele!

Se pare că deja își face simțită prezența pe cerul Europei, iar meteorologii de la ANM vorbesc la acest moment despre o alertă de praf saharian în România.

Conform datelor actualiate, fenomenul va fi prezent atât în România, cât și în vestul Europei până mâine, 28 martie, și sunt așteptate precipitații și averse, inclusiv în anumite regiuni de pe teritoriul țării noastre.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate