Ce părere are mama lui Smiley despre Gina Pistol. Soacra vedetei a spus adevărul: „Nora mea, din păcate…”

Opinia mamei lui Smiley despre Gina Pistol este una plină de apreciere și respect. În ciuda faptului că nu împart aceeași locuință, mama artistului este convinsă că nora sa este o femeie dedicată gospodăriei.

„Nora mea, pe care o iubesc sincer, nu trăiește împreună cu noi, așa că nu pot face afirmații precise în acest sens. Cu toate acestea, avem o relație foarte bună și mă bucur că suntem apropiate ca și mamă și fiică. (…) După doi băieți, am fost extrem de încântată să avem o nepoțică, iar venirea ei în familie ne-a adus o fericire nemărginită”, a declarat mama lui Smiley despre Gina Pistol, într-un interviu pentru unica.ro.

Citeste si articolul: Diana Șoșoacă contraatacă în scandalul divorțului: „Mă țin de el 10 ani în instanță și îi iau și hainele!

În ziua căsătoriei lor, Ioana Maria le-a transmis urări de fericire și armonie în căsnicia lor: „Îmi doresc ca ei să trăiască într-o armonie perfectă, să respecte valorile divine și să le urmeze întotdeauna. Astfel, vor fi fericiți pe tot parcursul vieții.”

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe