Ce s-a întâmplat după ce acești doi români au mâncat slănină și au băut pălincă, pe o plajă din Dubai

Doi cetățeni români au captat atenția online prin intermediul rețelelor sociale, după ce au fost surprinși savurând slănină și pălincă în modul cel mai neașteptat – direct pe o plajă din Dubai! Filmările lor au devenit virale, iar prezența lor a adus un strop de originalitate în peisajul culinar al plajei. Stând confortabil pe nisipul fin al Emiratelor Arabe Unite, cei doi români și-au pregătit o mică gustare tradițională românească, bucurându-se de soare și de atmosfera plajei. Nu s-au oprit aici, ci au decis să împărtășească întregul moment cu urmăritorii lor, surprinzându-se pe ei înșiși în timp ce pregăteau meticulos slănina și așezau cu grijă bucățile pe un tocător improvisat.

Citeste si articolul: Oana Ciocan nu s-a mai abținut și a spus tot despre Jador. Cum se comportă, de fapt, manelistul cu logodnica sa. „Nu recunoști”

În plus, pe lângă delicioasa slănină și pălincă, cei doi nu au uitat să includă în meniul lor micuț și cârnații la borcan, pâinea și ceapa. Românul și-a invitat partenera să se alăture acestei experiențe culinare inedite, direct pe plaja din Dubai.

Slănină, pălincă și ceapă – masa tradițională servită de doi români pe o plajă din Dubai

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate