Ce se întâmplă în căsnicia lui Romică Țociu, după 27 de ani! ”Au fost trei luni îngrozitoare”. Artistul a spus tot adevărul.

S-a vorbit mult, într-o perioadă, despre aventurile lui Romică Țociu, un bărbat șarmant și mereu cu glumele la el. Cu toate astea, căsnicia lui a fost intangibilă, soția lui i-a rămas alături indiferent de dovezi, iar ultima perioadă i-a făcut să fie mai uniți ca niciodată din cauza unui mare necaz în familie. 

Actorul Romică Țociu este recunoscut nu doar pentru talentul său, ci și pentru aventurile despre care s-a vehiculat că le-ar fi avut cu mai multe femei. Au trecut 27 de ani de căsnicie peste căsnicia lui cu Nicoleta și este recunoscător că aceasta i-a rămas alături. Însă nu ratează niciun moment să explice că familia este pe primul loc pentru el!

Citeste si articolul: Diana Șoșoacă contraatacă în scandalul divorțului: „Mă țin de el 10 ani în instanță și îi iau și hainele!

Un incident care putea să aibă urmări tragice s-a întâmplat la începutul anului trecut și, se pare, i-a apropiat și mai mult.

Nu am trecut niciodată prin momente atât de grele, până când s-a îmbolnăvit nepotul nostru, Filip. Mai exact, a înghițit două bile magnetice. Iar apoi a urmat o perioadă îngrozitoare. Trei luni oribile, cu o operație complicată și o revenire la fel de grea. Momentul m-a prins în turneu în America și am făcut tot ce mi-a stat în putință de acolo.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe