Cele 3 secrete ale buretelui perfect: de când îl coac astfel, nu se prăbușește și este minunat de înalt

Există multe rețete de pandișpan, dar acum am găsit o variantă simplă care devine incredibil de înaltă dacă urmezi pașii descriși în rețetă. Cu puțină atenție, se poate prepara un pandișpan foarte delicios și frumos. Dacă ai încercat multe rețete până acum și niciuna nu a fost perfectă, merită să încerci această variantă.

Cele 3 lucruri cele mai importante la prepararea pandișpanului:

Bătutul ouălor: Lejeritatea și aerisirea pandișpanului sunt date de bătutul corect al ouălor. Este important să batem ouăle bine, până când obținem o masă deschisă la culoare și spumoasă. Acest lucru ajută la obținerea unui pandișpan ușor și aerisit.

Citeste si articolul: Cu ce trebuie să amesteci făina când prăjești peștele. Ingredientul care îl face mai gustos și cu o crustă crocantă

Amestecarea corectă a făinii: Când adăugăm făina la spuma de ou, este important să o amestecăm cu grijă. Acest lucru se face de obicei cu mișcări lente, ascendent, pentru a nu pierde aerul din compoziție. Amestecarea excesivă poate duce la un pandișpan dur și dens, ceea ce este de evitat.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe