Chiflele de dovlecei sunt o mâncare care este atât ușoară, cât și destul de atrăgătoare.

INGREDIENTELE

Ulei de măsline extra virgin, 130 mililitri Un cățel de usturoi Pătrunjelul Ierburi italice

A fost rozmarin Pfeffer. Sare Patru dovlecei Piept de pui prăjit de 260 de grame 300 de grame de pesmet făcut cu brânză Prepararea brânzei Parmezan 1. Combinați usturoiul, pătrunjelul, busuiocul, rozmarinul, piperul și sarea într-un bol mic. Adăugați uleiul de măsline extra virgin în amestec.

Citeste si articolul: Cum se prepară Baclavaua de casă perfectă – Rețetă turcească, cu adevărat delicioasă

  1. Faceți o tăietură longitudinală pe lungimea dovleceilor. După aceea, aplicați uleiul condimentat pe felii și le periați.
  1. Gătiți într-o tigaie până când ambele părți sunt rumenite și carnea este fragedă. A patra etapă este să așezați o bucată de brânză pe o parte a fiecărei felii și un piept de pui gătit pe fiecare felie. Faceți un rulou.
  2. Aplicați puțin ulei pe fundul tigăii și ungeți-o. În timp ce rulourile sunt așezate, presărați un strat de pesmet deasupra lor. Adăugați pesmetul, brânza parmezan și brânza tocată în amestec. Puneți tigaia în cuptor și coaceți timp de cincisprezece minute la o temperatură de 190 de grade.

Dacă vă plac retete ieftine, alăturați-vă grupului nostru. CLICK AICI

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe