Cine A Fost Mioara Roman Și Cum S-A Cunoscut Cu Petre Roman

Mioara Roman, născută Mioara Georgescu, a fost partenera de viață a primului ministru al României după Revoluție, Petre Roman. Cuplul a fost binecunoscut în societatea românească timp de trei decenii, până la divorțul lor în 2007, și au împărțit o fiică, Oana Roman.

În ciuda carierei sale diverse, care a inclus jurnalism radiofonic, traduceri și predare în domeniul limbii și civilizației arabe, Mioara Roman și-a petrecut ultimii ani luptând împotriva unei boli grave. Mioara Roman și Petre Roman au fost căsătoriți timp de 30 de ani și au divorțat în 2007.

Citeste si articolul: Veste imensă pentru Simona Halep! Anunț despre verdictul de la TAS

„A fost o foarte mare dragoste. Ade­vă­rata iubire a vieţii mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar şi matură şi profundă. Petre era încă foarte optimist, eu alunecasem un pic pe panta neîncrederii în căsnicie. Competitiv cum e, Petre a fost foarte impresionat de statura mea profesională, am fost pentru el ca un trofeu. Nu ştiu cât de îndrăgostit de mine a fost la început. Dar ştiu că în anii care au urmat s-a îndrăgostit de mine cu adevărat”, povestea Mioara Roman.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe