Ciorbă de perișoare: Acest mod de preparare nu este cunoscut însă mi-a fost cerut de foarte multe persoane: Din cauza atâtor cereri, am scris aici REȚETA pentru voi :

Ciorba de perișoare este una dintre cele mai cunoscute ciorbe în România. Îmi face plăcere că românii noștri de pe pagină au fost foarte interesați de această rețetă așa că am făcut tot efortul pentru a găsi cea mai bună rețetă (credem noi…) pentru acest fel de mâncare. Să trecem la treabă.

Citeste si articolul: Descoperă o rețetă inedită și delicioasă de drob de pui „Mozaic” care va impresiona cu siguranță atât prin gustul său rafinat, cât și prin aspectul său atrăgător.

Pentru ca ciorba să aibă un gust minunat, avem nevoie de următoarele ingrediente: o radacina de patrunjel, o ceapa mare, 2 cartofi, 1 ardei dulce rosu, sare, piper, dupa gustul fiecăruia, 500 grame carne de vita cu os, 120 grame morcov ras pe ochii mari ai razatoarei, o rosie mare, un pahar de mazare verde proaspata, 4-5 foi de dafin.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe