Cremă de ouă sigură de reușită

Mereu mi-a plăcut o cremă de ou bună. Poate pentru că îmi aduce aminte de lapte de cocos sub formă solidă (cine mai crede că laptele de cocos ar trebui să fie pe tot parcursul anului, sau sunt doar eu?), sau poate este undeva în valul de nostalgie care mă învăluie încă de la prima înghițitură. Ușor dulce și atât de catifelată, este răsfățul perfect.

Citeste si articolul:  Parizer de pui facut in casa

De unde vine dragostea mea pentru cremă, nu am știut niciodată cu adevărat, dar a existat mereu o problemă reală: nu prea am avut noroc să o prepar singură. Am subcopt sau am tăiat mai multe loturi de cremă decât aș vrea să recunosc. Mama și bunica mi-au arătat mereu cât de ușor se face, și pe hârtie chiar este ușor. Am decis să las în spate încercările mele nereușite și am pornit în căutarea unei rețete sigure pentru cremă de ouă. Și asta tocmai vă aducem astăzi!

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe