Cremă perfectă pentru torturi și prăjituri

Sfat. Nu fierbeți siropul mai mult timp, în caz contrar gălbenușurile se vor strânge. Numaidecât lucrați în mânuși, temperatura siropului este mult mai ridicată decât a apei clocotite și poate provoca arsuri.

3. Turnați siropul în fir subțire în compoziția de gălbenușuri, amestecând constant cu mixerul, și continuați să mixați timp de încă 3 minute, până compoziția devine albicioasă și se răcește complet. 4. Adăugați untul moale și mixați la viteză mare timp de 3 minute, cât să obțineți o cremă pufoasă.

5. Adăugați zeamă de lămâie și amestecați cu mixerul la viteză medie timp de 1 minut. Sfat. Puteți adăuga, de asemenea, cel mult 3 gr de acid citric (1/4 linguriță). 6. Adăugați extract de vanilie și amestecați cu mixerul la viteză medie timp de 1 minut. 7. Adunați crema de pe pereții vasului cu spatula și amestecați pentru ultima dată crema cu mixerul la viteză medie timp de 2 minute.

Citeste si articolul: Rețetă Ușoară și Sățioasă de Cartofi inabusiti cu Cimbru și Usturoi:

Crema este netedă și stabilă, are o nuanță cremoasă foarte apetisantă. Priviți cum puteți decora brioșele: conturul este clar, iar ornamentul are o formă vizibilă și o textură stabilă. Crema poate fi păstrată mult timp într-o pungă închisă ermetic. Termenul de păstrare corespunde termenului de valabilitate de pe ambalajul untului folosit. Se permite congelarea șoc termic a

desertului montat (brioșe), cu condiția că prăjiturile nu conțin umplutură sau alte adaosuri. Pentru a folosi crema de la frigider, o lăsați pentru 15-20 de minute la temperatura camerei și o amestecați bine cu mixerul. Crema nu se potrivește ca umplutură pentru eclere, profiterol și alte prăjituri din aluat choux. Dacă formați o compoziție de flori, puteți colora crema cu coloranți gel, nu praf. Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Dacă vă plac retete ieftine, alăturați-vă grupului nostru. CLICK AICI

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe