Cristina Ciobănașu Dezvăluie Planurile De Căsătorie

Cristina Ciobănașu, cunoscuta prezentatoare de la Happy Channel, a făcut în sfârșit anunțul mult așteptat despre căsătorie după doi ani de relație cu iubitul ei, Alexandru. Surpriza este una de proporții, iar fanii sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre planurile cuplului.

Citeste si articolul: Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani se destramă! Conducerea Antena 1 a înnebunit de furie când a văzut ce s-a întâmplat

Cristina Ciobănașu și anunțul căsătoriei:
După o relație de doi ani cu Alexandru, Cristina Ciobănașu a decis să împărtășească vestea cea mare. Așteptarea pentru un inel de logodnă este una plină de emoție, iar Cristina a dezvăluit că iubitul ei i-a dăruit două inele, dar niciunul nu este de logodnă. Cu toate acestea, ea așteaptă momentul în care va primi marea întrebare și va putea purta cu mândrie rochia de mireasă.

„Am primit 2 inele, dar niciunul de logodnă, așa că aștept! El așa mă amenință. A zis că dacă aș bănui, nu ar mai avea farmec…Oricum, este în plan! A zis: «De nevastă oricum te iau!»”, a marturisit Cristina Ciobănașu pentru playtech.ro. Discretă în ceea ce privește relația sa, vedeta de la Happy Channel nu postează des imagini cu Alexandru Mureșan.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate