Cu ce trebuie să amesteci făina când prăjești peștele. Ingredientul care îl face mai gustos și cu o crustă crocantă

Iată care este secretul pentru a obține o crustă crocantă și delicioasă cand prăjești pestele.

Pentru a pregăti peștele prăjit ca un adevărat maestru bucătar, este important să folosești ingredientele potrivite și să respecți câțiva pași simpli.

Pentru a obține rezultate deosebite, este esențial să cunoști trucurile corecte. Cu toate acestea, nu este nevoie să fii un bucătar experimentat pentru a găti un pește delicios și crocant. Descoperă cu ce trebuie să amesteci făina atunci când prăjești peștele pentru a-i conferi o crustă perfect crocantă și un gust de neuitat.

Citeste si articolul: Varza are un gust mai bun decât carnea. Îl iau cu mine la serviciu la micul dejun sau la cină: toată echipa a cerut rețeta.

Alegerea peștelui potrivit: Pentru început, optează pentru un pește mai ușor de gătit, cum ar fi linul sau carasul, dacă ești la început în bucătărie.

Amestecul de făină: Pentru a obține o crustă crocantă, poți folosi făină de grâu, făină de porumb (mălai) sau un amestec din cele două. Acest truc simplu va asigura că peștele tău prăjit va avea o textură crocantă și delicioasă.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate