Cum se cultiva leușteanul: ,5 sfaturi pentru o “tufă” adevărată.

Cultivarea leușteanului (Levisticum officinale) poate fi o experiență gratifiantă, iar obținerea unei „tușe” prospere a acestei plante aromatice necesită o anumită expertiză. Iată cinci sfaturi esențiale de la grădinari experimentați pentru a asigura o cultivare de succes a leușteanului:

Citeste si articolul: Testul mărului. Alege unul dintre cele cinci mere și vei afla ce personalitate ai

  1. Alegeți Locul Potrivit: Leușteanul preferă o locație însorită cu sol bine drenat. Selectați un loc în grădina dvs. care primește cel puțin 6-8 ore de soare zilnic. Asigurați-vă că solul este bogat în materie organică, deoarece leușteanul apreciază condițiile fertile.
  2. Plantarea Semințelor de Leuștean: Leușteanul poate fi crescut din semințe sau se pot achiziționa puieți. Dacă începeți din semințe, sădiți-le direct în grădină în primăvară timpurie sau toamnă târzie. Plantați semințele la aproximativ 1/4 inch adâncime și mențineți solul constant umed până la germinare.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe