Cum se curata usor si rapid o tigaie arsa.

Să ne imaginăm următoarea situație: ești o gospodină pricepută și vrei să afli cum să faci curățenie eficientă în casă, fără să cheltuiești o avere pe produse de curățare costisitoare. Ei bine, avem câteva soluții ieftine și eficiente pentru curățarea vaselor și a geamurilor care te vor ajuta să faci curățenie mai ușor și mai rapid.

Pentru început, hai să vorbim despre curățarea tigăilor arse. Cu toții ne-am confruntat cu această problemă cel puțin o dată. Dar, în loc să te chinui să freci ore întregi tigaia, există o soluție simplă și ieftină. Tot ce ai nevoie sunt cartofi și bicarbonat de sodiu. Taie un cartof mare în jumătate și înmoaie-l în bicarbonat de sodiu. Freacă tigaia cu jumătatea de cartof și vei observa cum reziduurile se desprind ușor. Această metodă funcționează și pentru a curăța depunerile de grăsime de pe aragaz și veselă.

Citeste si articolul: Secrete Uimitoare pentru a Cultiva Ardei Mai Rapid, Mai Mari și Mai Buni

Pentru a obține geamuri strălucitoare și curate pentru mai mult timp, poți încerca un amestec de amoniac și lichid de vase. Într-un litru de apă, amestecă un pahar de amoniac și aceeași cantitate de lichid de vase. Înmoaie o lavetă în soluție și freacă și șterge bine geamul. Acest amestec va forma un strat protector pe suprafața geamului, prevenind acumularea de murdărie și zgârieturi.

Dacă ai urme de degete sau amprente pe geamuri, poți scăpa de ele folosind alcool medicinal diluat în apă. Amestecă alcoolul medicinal cu apă și adaugă câteva picături de uleiuri esențiale pentru a lăsa un parfum plăcut în urmă. După ce ai șters geamul, nu mai este nevoie să-l clătești și vei obține o suprafață strălucitoare și fără pete.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate