Dacă ne ridicăm picioarele doar 10 minute pe zi, putem obține schimbări semnificative în sănătate”

Ridicarea picioarelor timp de 10 minute vă va îmbunătăți sănătatea. Astăzi vom vorbi despre un exercițiu aparent ușor care nu pare să facă nimic special cu corpul nostru – ridicarea picioarelor. Cu toate acestea, se dovedește că dacă ne ridicăm picioarele doar 10 minute pe zi, putem obține schimbări semnificative în sănătatea și silueta noastră.

Ritmul rapid al vieții și nevoia de mișcare constantă duc la oboseală, relatează jenata.blitz.bg. Iar picioarele noastre suferă cel mai mult. Din fericire, putem scăpa foarte repede de senzația de greutate și putem continua sarcinile cu ajutorul unui simplu exercițiu.

Citeste si articolul: Rugăciunea Sfântului Nicolae – Rostește-o de 3 ori, te scapă de orice necaz.

Tot ce trebuie să facem este să luăm 10 minute din timpul nostru prețios și să ne ridicăm picioarele. Efectuarea acestui exercițiu simplu, dar foarte eficient aduce o mulțime de beneficii. In primul rand datorita lui vom scapa de greutatea din picioare.

Greutatea și umflarea apar în tulburările circulatorii. Poate fi cauzată de disfuncția sistemului cardiovascular, a rinichilor și a excesului de greutate.

O altă cauză posibilă este alimentația deficitară. Înainte de a începe tratamentul, trebuie să eliminați cauza umflăturii. Și acest exercițiu este o completare foarte potrivită pentru terapie și va ajuta la normalizarea circulației noastre sanguine.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate