Desert fără cremă de lapte condensat

Dintre crema de desert și panna cotta, această cremă de iaurt îndulcită cu lapte condensat este, fără îndoială, o adevărată delicatesă extrem de delicioasă și irezistibilă. Compoziția sa simplă, formată din doar trei ingrediente de bază, face ca prepararea să fie ușoară și rapidă, necesitând doar câteva minute, fie că alegi să o faci cu ajutorul unui Thermomix, fie în mod tradițional, fără. Dificil de ignorat, această cremă oferă o experiență culinară memorabilă. Pentru un plus de răsfăț și savoare, se poate servi acompaniată de fructe proaspete, adăugând astfel o notă de prospețime și culoare.

Această cremă de iaurt, a cărei rețetă provine de la Carole (Alter Gusto), are origini indiene. Bhapa doi este, de fapt, un desert consumat frecvent acolo, și există multe variante: cu cardamom, cu portocale, etc. Aici, este simplă, doar cu iaurt.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe