Doliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu a murit, răpus de o boală nemiloasă. După mult chin, artistul s-a dus la cele veșnice, lăsându-i pe cei apropiați cu sufletul îndurerat.

Iulian Nicolae, cunoscut de publicul larg ca Jull Nicu, s-a stins din viață, răpus de o boală cruntă. A fost prezentatorul matinalului de la Etno TV și a lucrat la sitcom-ul de comedie „Moroflencii” alături de partenerul său Puiu, dar și de alte nume importante din lumea folclorului.

Citeste si articolul: Lumea muzicii din Romania e in doliu! A murit George Nicolescu

Colegii de breaslă ai lui Jull Nicu sunt împietriți de durere, după ce au aflat de moartea prezentatorului-cântăreț.

„Am fost colegi la Etno Tv, mulți ani, am realizat lucruri interesante împreună (emisiuni, sotcom-ul de comedie „Moroflencii”, alături de partenerul tău, Puiu „Cucurigii”, Jeni Nicolau, Vali Tache și alți colegi), ai prezentat matinalul aproape de la începuturile acestei televiziuni,, ai organizat și ai prezentat evenimente, spectacole, nunți, petreceri frumoase, ai cântat parodii și ai înveselit inimile publicului zu de zi.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate