Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani se destramă! Conducerea Antena 1 a înnebunit de furie când a văzut ce s-a întâmplat

Florin Ristei, un nume binecunoscut și apreciat în industria muzicală din România, a captat atenția publicului recent prin comentariile sale critice referitoare la reality-show-ul “Insula Iubirii”. Fiind parte din echipa matinalului de la Antena 1, “Neatza cu Răzvan și Dani”, Ristei a inițiat un nou proiect alături de Speak, și anume podcastul “Fierți pe Insulă”, unde cei doi analizează parcursul concurenților din emisiune. Cu toate acestea, declarațiile sale controversate ar putea să îi afecteze situația în lumea televiziunii.

Citeste si articolul: Mitică Popescu, marele actor, a încetat din viață la vârsta de 86 de ani

Criticile aduse reality-show-ului au fost exprimate în mod direct și sincer de către Florin Ristei. Într-un episod al podcastului realizat împreună cu Speak, artistul și-a exprimat opinia dură referitoare la participanți și la modul în care aceștia sunt prezentati în emisiune. El a subliniat faptul că “Insula Iubirii” promovează un tip de persoane care nu reprezintă un model pentru societate. Într-un interviu pentru Click!, Ristei a criticat atitudinea concurenților din show, evidențiind aspecte legate de degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate