Elixir natural pentru plante… Presărați în pământ și ele se ridică imediat și se întorc la viață…

Un elixir natural pentru plante… Presărați-l în sol și acestea vor prinde viață imediat…

Unii agricultori susțin că este chiar mai eficient decât bicarbonatul de sodiu și drojdia… Plantele vor deveni viguroase, cu frunze frumoase, multe flori și fructe.

Cu un mic efort, acestea pot fi transformate într-un îngrășământ organic și ecologic pentru diverse tipuri de plante.

Calciul pur este rar în natură, dar cojile de ou conțin aproximativ 90% carbonat de calciu, ceea ce le face ideale pentru hrănirea legumelor și florilor.

Citeste si articolul: Consumă asta o dată pe săptămână și întinerești cu 10 ani. Este un adevărat izvor natural de COLAGEN..

Acest îngrășământ este 100% natural și foarte ușor de preparat. Oferă o solubilizare rapidă a tuturor nutrienților necesari.

Crește imunitatea plantelor și îmbunătățește permeabilitatea solului, permițând rădăcinilor să primească mai mult oxigen și prevenind formarea unei cruste dure în timpul secetei.

Umiditatea este distribuită uniform, reducând astfel necesarul de apă. În plus, cojile de ou resping dăunătorii precum melcii, rozătoarele și altele.

Utilizarea pulberii din coji de ou previne bolile plantelor, cum ar fi putrezirea florilor și mucegaiul negru.

Există trei metode principale de utilizare a cojilor de ou.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe