Este oficial, fanii sunt în extaz! Au apărut primele imagini cu Vlad Gherman și Oana Moșneagu de la nuntă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor de cuplu! Cei doi se căsătoresc religios chiar astăzi, 2 iunie, iar acum câteva minute au apărut și primele fotografii cu cei doi însurăței purtând hainele de nuntă. În familia „Ghermăneilor” este petrecere mare, pentru că Vlad și Oana își vor uni astăzi destinele în fața lui Dumnezeu. După aceea urmează o petrecere fastuoasă cu tema „Visul unei nopți de vară”.

Citeste si articolul: Decizia radicala luata de Tavi Clonda

Prima reacție a lui Vlad Gherman, după ce s-a căsătorit Fericirea atinge cote maxime pentru Vlad Gherman și actuala sa soție, Oana Moșneagu. Cei doi au pășit azi în fața altarului, pentru a-și lega pentru totdeauna destinele și în fața lui Dumnezeu. Primele imagini de la fastuoasa nuntă a celor doi au fost publicate chiar de frumoasa actriță. Acum, la scurt timp, Vlad a venit și el cu o nouă postare și o nouă fotografie. Zâmbetele și fericirea pe care cei doi o emană le umple tuturor sufletele de bucurie. Fanii așteaptă în continuare orice nouă postare de la cei doi proaspăt însurăței. „La bine, dar mai ales la greu. Promisiune pentru totdeauna! ”, este mesajul emoționant transmis de Vlad Gherman.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe