Fierbeți bananele și beți lichidul înainte de a merge la culcare, veți fi surprins de calitatea somnului dumneavoastră!

Acasă, fierbeți bananele și beți lichidul înainte de a merge la culcare, veți fi surprins de calitatea somnului dumneavoastră! Fierbeți bananele și beți lichidul înainte de a merge la culcare, veți fi surprins de calitatea somnului dumneavoastră!

Puteți să vă pregătiți ușor ceai de banane folosind ingrediente comune din bucătărie pentru un ajutor natural la somn care are un gust minunat. Bananele, în special coaja lor, sunt bogate în potasiu și magneziu. Magneziul ajută la prevenirea tulburărilor de somn, în timp ce ambele minerale ajută la relaxarea mușchilor. Magneziul este deosebit de eficient pentru relaxare. Rețineți, această rețetă necesită banane organice pentru cele mai bune rezultate.

Citeste si articolul: Doar cu acest ingredient, poți debloca orice scurgere în doar câteva secunde.

Echipa noastră recomandă această rețetă de ceai de banane pentru o experiență de relaxare similară cu un masaj liniștitor.

Ingrediente:

1 banana organică Apă (cât să umpleți o cratiță mică) Scorțișoară

Instrucțiuni:

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe