Gabriela Cristea Este Însărcinată?! Vedeta A Spus Adevărul: Am Făcut, Într-Adevăr, Un Test De Sarcină

Recent, vedeta a fost întrebată dacă mai vrea copii și a mărturisit că nu, dar că recent a trecut prin mari emoții fiindcă a crezut că e însărcinată. Spre bucuria ei, rezultatul testului de sarcină a ieșit negativ.

„Un băiețel, da… Nu, nu mai este cazul, s-a închis robinetul bine sau nu știu cât de bine, dar nu, nu este cazul. Dar am făcut, într-adevăr, un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe”, i-a spus Gabriela Cristea moderatoarei Cristina Șișcanu, despre posibilitatea de a deveni din nou mamă.

Citeste si articolul: Unde este locul secret? Plaja sălbatică din România care arată ca în Thailanda! Unde este locul secret, ascuns de ochii curioșilor

Gabriela Cristea, dezvăluiri fără perdea despre coșmarul din căsnicie. Ce era obligată să facă: „Am rămas cu niște sechele. Gata, stop, nu mai pot”

Gabriela Cristea a trăit un adevărat coșmar în căsnicia de cinci ani de zile cu Marcel Toader. Vedeta și-a adus aminte de momentele grele prin care a trecut și care au marcat-o în acea perioadă.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe