Gianina din Las Fierbinți așteaptă un copil. Anca Dumitra a împărtășit primele imagini cu burtica de gravidă: „Visele devin realitate”.

Gianina, cunoscută din serialul „Las Fierbinți”, se pregătește să devină mămică pentru prima oară, aducând o nouă rază de lumină în viața ei și a soțului ei, Manfred Spendier. Anca Dumitra, partenera sa de viață, mereu discreta în privința detaliilor personale, a ales să împărtășească bucuria lor cu lumea, anunțând recent că sunt în așteptarea primului lor copil.

Cei doi au fost împreună de câțiva ani și au ales să-și oficializeze relația prin căsătorie civilă la finalul anului 2022. Cu toate că au fost destul de rezervați în privința vieții lor private, decizia de a împărtăși vestea despre sarcină a fost primită cu bucurie și entuziasm de către fanii lor.

Citeste si articolul: Ce au descoperit în cavoul unei tinere, la 21 de ani de la înmormântare? Tânăra decedase de SIDA, dar la exhumare, au avut parte de o surpriză uluitoare…

Anca a postat și primele imagini cu burtica de gravidă, subliniind faptul că visele lor devin realitate și că sunt extrem de fericiți să înceapă această nouă etapă a vieții lor împreună. Așteptarea unui copil este întotdeauna un moment special în viața unei familii, iar pentru Gianina și Manfred, această veste marchează începutul unei călătorii minunate și pline de emoții către părintește.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate