Gina Pistol ar urma să prezinte Master Chef România? Surse din media: Ar fi discuții

Vestea că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc la Pro TV a bucurat întreaga Românie care așteaptă cu sufletul la gură revenirea emisiunii Master Chef România.

Veștile circulă repede și deja sunt bănuieli că Gina Pistol i-ar fi urmat pe cei trei chefi care au prezentat Chefi la cuțite la Antena 1 în drumul spre Pro TV. Surse din media afirmă că Gina Pistol ar fi discutat deja cu Pro TV dar nu se cunoaște exact decizia care a fost luată de prezentatoarea TV.

Site-uri bine informate din România afirmă deja prezenta Ginei Pistol în rolul de prezentatoare a emsiunii Master Chef România, iar acest lucru nu face decât să-i bucure enorm pe fani, dar să dea fiori grei rivalei Antena 1.

Citeste si articolul: Cristina Ciobănașu Dezvăluie Planurile De Căsătorie

Pro TV a anunțat marți că cei trei chefi se întorc la Master Chef
Au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă. Au arătat că și cei pasionați pot deveni chefi în adevăratul sens al cuvântului. PRO TV anunță jurații sezonului 9 MasterChef România: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Fie că vorbim despre reinterpretarea unor preparate iconice sau despre crearea unui concept culinar nou, Chef Sorin Bontea a explorat, de-a lungul anilor, în profunzime lumea fascinantă a gastronomiei. „Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a spus acesta.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate