GUSTARE DE SĂRBĂTOARE: Dintr-o singură compoziție obții 6 aperitive delicioase diferite.

“Astăzi vă prezentăm din nou o rețetă pentru chifteluțe sărate, ca un fel de aperitiv care poate fi pregătit din ingrediente diferite. Deoarece pot fi consumate într-o singură înghițitură, le oferă oaspeților posibilitatea să încerce mai multe arome diferite, motiv pentru care sunt aperitivul preferat. Iată ce aveți nevoie pentru amestecul de bază:

INGREDIENTE NECESARE (măsurate cu un pahar de 200 ml):

250 g brânză tare/cascaval 5 ouă fierte tari 2-3 căței de usturoi sau după gust Câteva lingurițe de maioneză, după nevoie Sare și piper negru măcinat după gust

Citeste si articolul: Aceasta prajitura este un vis. Asa se si numeste – VIS. E gata in 5 minute, fara COACERE

MOD DE PREPARARE:

Într-un bol mai mare, combinați ingredientele pentru amestecul de bază. Adăugați maioneza treptat pentru a evalua câtă aveți nevoie (aproximativ 3 linguri pline de supă). Trebuie să obțineți o compoziție de consistență medie, ușor de modelat. Împărțiți această compoziție în 5 sau 6 părți (deoarece amestecul de bază este alb, puteți face și chifteluțe albe).

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe