În momentul în care prietenul meu a scos această mâncare la petrecere, am fost genul de persoană care a spus, “Trebuie să fac asta cât mai curând posibil,” și băiatule, a meritat pe deplin

CHEC Budin de pâine tradițional al bunicii cu sos de vanilie!

Budinca de pâine tradițională cu vanilie, bourbon sau sos de caramel este o rețetă simplă și ușoară de pe fermă pentru a utiliza ouă, lapte și pâine veche. Mâncare comfort la superlativ – mic dejun, desert sau gustare!

Ce fac cu pâinea mea care nu mai este proaspătă? Suntem cu toții conștienți de faptul că după câteva zile, pâinea proaspăt coaptă nu mai este proaspătă. De fapt, este puțin uscată și sfărâmicioasă sau tare. Uneori chiar rămasă. Și să recunoaștem, pâinea veche este destul de importantă. Așadar, dacă vă uitați în jurul lumii, veți descoperi că aproape toată lumea a găsit moduri ingenioase de a folosi pâinea care a devenit veche. Panzanella, panko, stratas, pain perdu, torrijas, crutoane, pesmet, brown Bettys sau French toast. Dar, în opinia mea, regina dintre toate este budinca de pâine. Ei bine, uneori.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe