Întoarcerea la rădăcini: Dragoș Bucur și Dana Nălbaru se angajează în lucrările de la casa de la tară

Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru, muncesc cu pasiune și dedicație la casa lor de la țară, implicându-se în activitățile specifice sezonului de primăvară. În timp ce Dragoș se ocupă de arat cu tractorul, Dana, asistată de fiica lor cea mică, vopsește pomii din livadă cu var pentru a-i proteja de dăunători. Pe lângă patiseria-cofetăria pe care Dana o administrează cu succes, Dragoș intenționează să lanseze o afacere cu suc de mere, pe care o va denumi sugestiv… Bucuros.

Citeste si articolul: Revărsarea Sincerității: Andra Dezvăluie Evoluția Unei Relații De 16 Ani Cu Măruță

Cei doi sunt adesea apreciați pentru viața simplă și autentică pe care au ales să o trăiască la țară, departe de agitația urbană a Bucureștiului. Dana și Dragoș se bucură de liniștea rurală, dar aceasta vine și cu provocarea muncii fizice, care uneori durează de la primele ore ale dimineții până la apus, conform informațiilor de la LPF. Imaginile recente îi surprind în mijlocul acțiunii, în grădină și în livadă, lucrând împreună cu toată familia.

Familia Bucur-Nălbaru trăiește o viață liniștită în Moșteni-Greci, un sat din comuna Boțești, județul Argeș, unde și-au construit o casă modernă, respectând tradițiile locale. Odată cu sosirea primăverii, cuplul se ocupă de diverse treburi gospodărești, atât în curte cât și în grădină și livadă. Dana a fost surprinsă recent în livadă, vopsind pomii împotriva dăunătorilor, iar fiica ei, Roxana Indira, a ajutat-o cu entuziasm.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe