Lată o revelație surprinzătoare despre Denise Rifai! Este un secret pe care nimeni nu l-a cunoscut despre ea: Ar fi o falsitate…

Gazda de la Kanal D, Denise Rifai, nu obișnuiește să gătească, iar în perioada Paștelui nu se abate de la această regulă, deoarece nu îi face plăcere.

Personalitatea de televiziune alege să ia masa în oraș și recunoaște că urmează un regim alimentar sugerat de specialiștii în nutriție.

Primordial este moderația.

Pentru Denise Rifai, renumita prezentatoare de la Kanal D, Paștele aduce pace, relaxare și, în special, moderație. Spre deosebire de alte femei, nu este preocupată să aibă o masă abundentă de Paște și nici nu prepară mâncare.

Citeste si articolul: Daniela Crudu a devenit mămică pentru a doua oară! Fosta asistentă TV a adus pe lume un nou bebeluș.

Aceasta este o practică obișnuită pentru ea, deoarece rar pășește în bucătărie și atunci nu pentru a găti. Mai mult, în perioada Paștelui, Denise Rifai își prioritizează odihna.

Nu este adeptă a preparatelor tradiționale și nici nu găsește relaxare în gătit. Denise Rifai pur și simplu nu se bucură de a găti. Vedeta a mărturisit că, în general, evită bucătăria, bazându-se preponderent pe salate în alimentația sa zilnică.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate