Majoritatea spun că s-a trăit prost în perioada 1965-1989. După ce vei citi asta îti vei schimba complet părerea

Mancam 3-4 mere ori de cate ori veneam de la scoala dupa ce mancam de-amiaza. Era un fel de felul III.

Penuria a inceput DUPA anii 80. In anii 70, bananele, portocalele dar si fructele romanesti erau peste tot. Tot ce scriu altii, cum ca nu era asa, e o minciuna grosolana.

Iata o astfel de minciuna: „Primele mele triste amintiri din „iepoca” comunista sunt de la cativa anisori, 6-7, in anii ’70, cand asteptam cu stoicism sa se coaca pe sifonier putinele banane pe care le puteau gasi parintii mei la Alimentara si care mai intotdeauna erau verzi, necoapte”

Citeste si articolul: Profețiile unui călugăr misterios!

Nici vorba de asa ceva in anii ’70. Puteai cumpara banane, portocale, grapefruit-uri sau lamai cate vroiai. E o minciuna ca erau „verzi”…Cele verzi au aparut mult dupa anii ’80, ca mai apoi sa dispara de tot…Ne faceam in mod curent acasa suc de lamaie, storcand cu mana lamaile naturale, punand apa si doua lingurite de zahar. Sucul era minunat. Si aveam si un pahar inalt si perfect cilindric. Cand vroiam sa fie sucul si mai bun storceam doua lamai. Mai ales dupa ce fugeam cateva ore prin praf, la fotbal, era minunat.

Intre anii ’70-’80, cu 4-6 lei iti luai 100-200 de grame de salam sau parizer – si alea de atunci, nu erau deloc mizeriile de azi cu e-uri , mate si zgarciuri tocate….Pe clasa 2-a – 3-a, mergeam in pauza mare la magazin si ne luam corn cu salam cu doar cativa lei…Imi lasa mama maruntis sa-mi iau ceva de mancare.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate