Mărturia Terifiantă A Lui Mirel Dragomir, Tânărul Care A Ucis-O Pe Studenta La Medicină: ,,M-Am Dus În Bucătărie Și Am Luat Două Cuțite”. Totul Ar Fi Pornit De La Un Mesaj Primit De Andreea

Crima odioasă petrecută la Timișoara a îngrozit o țară întreagă. Andreea, o tânără de numai 20 de ani, dedicată 

studiilor sale la Facultatea de Medicină, a căzut victima presupusului său iubit în momentul în care aceasta ar fi vrut să rupă relația. Mirel Dragomir, principalul suspect a recunoscut că a ucis-o pe tânără prin aplicarea a 30 de lovituri de cuțit. Ce le-a spus acesta anchetatorilor?

Citeste si articolul: Lumea muzicii din Romania e in doliu! A murit George Nicolescu

Mărturia terifiantă făcută de Mirel Dragomir anchetatorilor’

Andreea Morega, o tânără plină de viață și pasionată de medicină, își contura cu încredere viitorul, visul său fiind acela de a deveni medic. Cu toate acestea, destinul ei a fost tragic întrerupt de gestul crud al presupusului său iubit, Mirel Dragomir. Prin aplicarea a 30 de lovituri de cuțit, Mirel a șters cu cruzime toate speranțele și visurile tinerei studente.

După ce a fost reținut, tânărul și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe