Mihai Morar, tată fericit de trei fete

Celebrul jurnalist Mihai Morar se bucură de fericirea și împlinirea unei familii frumoase. Cu 3 fete minunate și o soție pe care o laudă mereu, Morar este un tată fericit și mândru. Cu toate acestea, o întrebare a început să apară tot mai des: mai vrea Mihai Morar un copil?

Pe 23 octombrie 2008, Mihai Morar și soția sa au devenit părinții a două fete gemene, Mara și Cezara. Apoi, pe 24 iulie 2019, familia s-a mărit cu venirea pe lume a celei de-a treia fetițe, Roua. Cei doi soți au o căsnicie solidă de 15 ani și formează o familie superbă.

Citeste si articolul: Cine este Luminița Becali, soția latifundiarului Gigi Becali! Cei doi ascund un MARE SECRET pe care puțini români l-ar accepta în familia lor

Mihai Morar și-a întâlnit soția la radio, iar după doar două luni de relație, a cerut-o în căsătorie. Cei patru au o relație specială, iar viața lor s-a schimbat complet odată cu nașterea Rouei. Cele trei fete se înțeleg de minune, iar mezina familiei joacă un rol important în dezvoltarea celorlalte două. Prezentatorul a descris bucuria pe care a adus-o venirea pe lume a Rouei ca fiind „greu de descris în cuvinte” într-un interviu pentru Viva.ro.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe