Mitică Popescu, marele actor, a încetat din viață la vârsta de 86 de ani

Mitică Popescu a murit la vârsta de 86 de ani. Vestea tristă a fost anunțată de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, medicul Silvius Negoiţă. Marele actor s-a stins din viață marți, lăsând în urmă o carieră impresionantă și o amprentă puternică în lumea teatrului românesc.

O carieră de succes și devotament pentru artă

Citeste si articolul: Mărturia Terifiantă A Lui Mirel Dragomir, Tânărul Care A Ucis-O Pe Studenta La Medicină: ,,M-Am Dus În Bucătărie Și Am Luat Două Cuțite”. Totul Ar Fi Pornit De La Un Mesaj Primit De Andreea

Mitică Popescu a fost un actor complet, abordând cu succes diferite medii artistice precum filmul, radio, teatrul, televiziunea și vocea. Talentul său excepțional l-a adus în atenția publicului și i-a adus numeroase aprecieri pe parcursul anilor.

Acesta a fost decorat cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler în anul 2002, alături de alți actori, pentru contribuția sa remarcabilă în slujba teatrului românesc. Mitică Popescu a fost mereu dedicat și implicat în promovarea artei și a teatrului, aducând bucurie și emoție spectatorilor săi.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate