Mușcata mea a înflorit puternic, după ce am aplicat aceste reguli extrem de simple

Muscata mea a inflorit puternic, dupa ce am aplicat aceste reguli extrem de simple: Acum, florile mele sunt invidiate de toti vecinii!

Pastrarea muscatelor peste iarna este una dintre marile probleme ale celor care iubesc aceste flori – foarte rezistente, de altfel. Este stiut faptul ca muscatele

au cateva nevoi specifice pe timpul sezonului rece, iar daca se respecta o serie de reguli, ele vor ”inverzi” din nou in primavara si vor fi la fel de bogate in flori ca si in anul precedent.

Citeste si articolul: Soluția din 2 ingrediente – Ajuta la combaterea puricilor, păduchilor, muștelor și altor dăunători

1. Muscatele se pastreaza la temperatura de 10-14°C

La primul semn de racire severa a vremii, chiar daca muscatele sunt, unele dintre ele, inca pline de flori, sacrificati-le florile si puneti ghivecele intr-o incapere luminoasa si cu temperaturi care sa nu ajunga la 0°C pentru cele drepte, in timp ce in cazul celor curgatoare temperatura nu trebuie sa scada sub 5°C.

De asemenea, in incaperea in care de depozitati muscatele temperatura nu trebuie sa depaseasca 10 -14°C. De retinut este faptul ca temperaturile mai joase la care este supusa muscata in timpul iernii favorizeaza inflorirea. Astfel, pastrarea muscatelor se poate face fie in pivnita, fie intr-un garaj bine izolat sau intr-o incapere care nu este incalzita pe timpul iernii.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate