Nincs több titok: Tóth Andi megtörve nyilatkozott élete legfájdalmasabb időszakáról és a Marics Petivel való szakításáról – videó

Tóth Andi nyíltan és őszintén megosztotta saját történetét a nyilvánossággal, beszélve a legsötétebb időszakokról, amiket átélt. Alkoholproblémáiról, a szakításáról és lelki sebeiről is szó esett. Tóth Andi néhány hónapja teljesen új fejezetet nyitott az életében, szünetet tart az éneklésben, nem ad koncerteket és elvált az útja a korábbi partnerétől, Marics Petitől. Osváth Zsolti „1kanapén” című műsorában részletesen beszélt a magánéletéről.

Bevallotta, hogy 14-15 éves korában új életre vágyott, ezért döntött úgy, hogy Magyarországra költözik. Családja nem volt igazán támogató és ki akart törni abból a környezetből. Szülei nem sokkal költözése után elváltak, a válás előtti családi konfliktusokat pedig saját bőrén érezte át.

„Édesapámnak nem volt jó gyerekkora, nem volt egy apja, aki példát mutasson, később neki mindig a siker és a pénz volt a szeme előtt. Mi is egy nagyon szegény családban nőttünk fel, viszont ő a lehetőséget látta a gyerekeiben, kábé mint egy bank. Szörnyű gyerekkorom volt, teli traumával… Bármilyen furán is nézek ki, egy szeretetéhes kiscsaj vagyok, mert engem nem szeretett soha senki…” – emlékezett vissza a tinédzser korára, hozzátéve: sajnálja, hogy nem adatott meg neki egy olyan apa, amilyet egy gyermek megérdemelne.

A cikk folytatásáért kattints a tovább gombra a reklám alatt!