Nu am mai vazut niciodata o prajitura atat de minuta

Niciodată nu am văzut o prăjitură atât de frumoasă! Doar 1 iaurt și poți face o prăjitură cu iaurt! incredibil

Ingrediente: 4 ouă (albușuri și gălbenușuri separate) o praf de sare 3 linguri de zahăr 1 linguriță de praf de copt 1 și 1/2 căni + 2 linguri de iaurt grecesc 3 linguri de făină de porumb zahăr pudră

Să trecem la treabă! Pasul 1: Pregătirea amestecului Începem prin separarea albușurilor și gălbenușurilor de ouă. Este important să le păstrăm separate pentru a obține textura perfectă! Adaugă zahărul la gălbenușuri și amestecă până când devin pufoase. Apoi, adaugă praful de copt, făina de porumb și iaurtul grecesc, amestecând ușor pentru a combina toate aromele. Cine ar fi crezut că atât de puține ingrediente ar putea face ceva atât de delicios?

Citeste si articolul: Inghetata cu visine reteta cu frisca si iaurt

Pasul 2: Bătutul albușurilor Acum vine partea distractivă: bate albușurile de ou până devin spumoase! Acest pas poate dura puțin timp, dar răbdarea merită pentru a obține acea textură ușoară și aerată în prăjitura ta. Odată ce albușurile formează vârfuri moi, adaugă-le ușor la amestecul de gălbenușuri, creând o aluat uniform și delicios.

Pasul 3: Coacerea prăjiturii Este timpul să duci capodopera ta la cuptor. Tapetează forma de tartă cu hârtie de copt și toarnă aluatul în ea. Apoi, coace la 190 de grade Celsius timp de 50 de minute. Secretul final? După această perioadă, scade temperatura la 135 de grade Celsius și continuă să coaceți timp de alte zece minute pentru a vă asigura că prăjitura ta este perfect coaptă în interior și în exterior.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate