O singură curmală cauzează un proces ireversibil în organism: Ce se întâmplă

Hrănindu-ne exclusiv cu curmale și apă, putem trăi mulți ani. Curmalele sunt un fruct extraordinar, recunoscut în multe țări pentru beneficiile sale asupra sănătății și longevitații. Se spune că în China există un grup de centenari a căror alimentație principală este bazată pe curmale. Oricum, aceste fructe sunt extrem de benefice și se recomandă a fi consumate ca înlocuitor pentru dulciuri.

Pe lângă toate acestea, curmalele au și proprietăți vindecătoare. Medicii au descoperit că nivelul scăzut de zahăr din sânge provoacă senzația intensă de foame, însă consumul câtorva curmale poate alunga această senzație. Astfel, corpul se va simți sătul cu o cantitate mică de hrană, prevenind supraalimentarea și afectarea stării emoționale.

Citeste si articolul: Cum să ții insectele departe de casă folosind bicarbonat de sodiu

Curmalele conțin 23 de tipuri de aminoacizi, care nu se regăsesc în majoritatea altor fructe. De asemenea, sunt bogate în triptofan, un aminoacid esențial pentru funcționarea optimă a creierului și menținerea unei stări psihice normale, mai ales la persoanele în vârstă.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe