Oana Ciocan nu s-a mai abținut și a spus tot despre Jador. Cum se comportă, de fapt, manelistul cu logodnica sa. „Nu recunoști”

Oana Ciocan și Jador trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu se feresc să arate asta în mediul online. Recent, cei doi foști concurenți de la Survivor All Stars nu s-au mai putut abține. Logodnica manelistului a dezvăluit ce comportament are viitorul soț față de ea.

După câteva luni de relație, Jador și Oana Ciocan au început să privească serios spre viitorul lor împreună. După ce a cerut-o în căsătorie, cântărețul de manele și-a dus iubita într-o vacanță luxoasă în Dubai. Recent, Oana a simțit nevoia să împărtășească cu toată lumea cum se poartă, de fapt, manelistul în relația lor.

Citeste si articolul: Gianina din Las Fierbinți așteaptă un copil. Anca Dumitra a împărtășit primele imagini cu burtica de gravidă: „Visele devin realitate”.

Pe pagina sa de Instagram, Jador a postat un clip în care avea o discuție serioasă cu iubita sa despre romantism. În timp ce o filma, îi punea lui Oana întrebarea dacă el este sau nu romantic. Chiar dacă Jador încerca să pară indiferent, Oana l-a dat de gol și a mărturisit că, de fapt, este un bărbat foarte romantic.

„Jador: Deci, eu sunt romantic?

Oana Ciocan: Da. Jur că ești. Bine, m-am obișnuit să nu recunoști.

Jador: Eu, romantic? Doamne ferește de așa ceva!

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate