Planta care vindecă toate bolile. Mâna Maicii Domnului, floarea binecuvântată care ţine inima în formă şi închide rănile

Caprifoiul, cunoscut sub numele popular de Mâna Maicii Domnului, este o plantă cățărătoare, cu flori albe, foarte parfumate. Această plantă are puteri antiinflamatoare, antibacteriene și antivirale.

Puterile tămăduitoare ale caprifoiului au fost descoperite de chinezi. Aceștia au folosit planta pentru a trata durerile de gât, conjunctivita, inflamațiile pielii și ale tractului urinar.

Citeste si articolul: Soluția din 2 ingrediente – Ajuta la combaterea puricilor, păduchilor, muștelor și altor dăunători

Legenda caprifoiului

Legenda plantei pornește de la momentul în care Maica Domnului a căutat adăpost la mai multe plante, atunci când era urmărită de soldații trimiși de Irod. Singura plantă care a primit-o a fost caprifoiul. Fecioara Maria a hotărât atunci să binecuvânteze planta și să îi ofere puteri vindecătoare.

„De azi înainte şi până în eternitate, tu vei fi floarea preferată a oamenilor. Îţi dau puterea să vindeci pe om de toate bolile şi să-l salvezi de la moarte aşa cum ai făcut tu pentru mine”.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate