Planta pomenita in Biblie si in Coran despre care se spune ca vindeca orice boala

Folosita de peste 3.00 de ani pentru prevenirea si tratarea numeroaselor boli, semintele de chimen negru sunt mentionate si in Vechiul Testament (Biblie, Cartea lui Isaia), dar si in Coran, cartea sfanta a Islamului.

In araba, chimenul negru se numeste „samanta binefacatoare”.

Remediu miraculos mentionat in Biblie si Coran„In samanta de chimen negru este vindecarea pentru orice boala cu exceptia mortii”, spunea profetul Mohammed, potrivit Agenda ta de sanatate.

Chimenul negru are beneficii recunoscute pentru sanatate, fiind folosit ca leac alternativ in tratarea mai multor tipuri de afectiuni, chiar din perioada Egiptului Antic. In combinatie cu diverse alimente, cum ar fi mierea, de exemplu, acesta poate fi consumat zilnic, contribuind la mentinerea unei sanatati de fier.

Citeste si articolul: Psalmul 50 – Cea mai puternică rugăciune protectia ta si a familiei tale

Chimenul negru, negrusca sau negrilica, asa cum este denumit in termeni populari este un remediu universal pentru unele dintre cele mai comune boli. Iata care sunt cele 7 afectiuni in ameliorarea si prevenirea carora proprietatile chimenului sunt extrem de benefice:

Chimenul negru combate tumorile canceroase

Administrarea unui aport optim de chimen negru, indiferent sub orice forma ar fi disponibil acesta, poate combate aparitia celulelor canceroase. Potrivit studiilor, chimenul folosit ca tratament in ameliorarea manifestarilor cancerului nu prezinta niciun fel de risc, ceea ce il transforma intr-o alternativa sanatoasa pentru chimoterapie, ale caror efecte nocive sunt bine cunoscute.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe