Povestea impresionantă a Cosminei, tânăra crescută la casa de copii, care a reușit să-și vadă visul cu ochii. Primarul din sat: „Ești fata pe care nu am văzut-o niciodată tristă, ești un model de om”

Cosmina Varga a împlinit, de curând, 28 de ani, iar cea mai mare parte din acești ani i-a trăit la casa de copii. Avea doar 3 ani atunci când a ajuns la Casa de tip Familial din Vingard, comuna Șpring, județul Alba, coordonată de preotul Ioan Stănilă. Micuța a intrat ușor la inima preotului și a preotesei, familia preotului și copiii de la orfelinat fiind singura ei familie.

Citeste si articolul: O mai ții minte pe Adina, „păpușa din Glina”? Cum arată și cu ce se ocupă acum fetița care trăia lângă groapa de gunoi

După ce a devenit majoră și a trebuit să-și găsească un loc de muncă, Cosmina a ales să rămână aproape de cei în mijlocul cărora a crescut. A rămas să lucreze la casa de copii, în continuare, pentru a ajuta alți copii orfani.

Povestea impresionantă a Cosminei, tânăra crescută la casa de copii, care a reușit să-și vadă visul cu ochii. Primarul din sat: „A învățat să se descurce și să fie responsabilă de mică”

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe