Pun pariu că nu știai! Iată ce înseamnă culorile bureților de spălat vase. Fiecare are o funcție diferită

Probabil, ai observat că bureţii de bucătărie au diverse culori şi mărimi. În funcţie de locul în care vrei să-i foloseşti, ei sunt mai mici sau mai mari. De ce însă sunt coloraţi în mai multe nuanţe? Hai să vedem explicaţia pentru care în pungil cu bureţi de vase găsim culori multe.

Trebuie spus mai întâi ca buretele e un accesoriu de curăţenie, folosit nu doar în bucătărie, realizat dintr-un material poros, ce are şi proprietatea de a absorbi lichide. Cu ajutorul lor poţi freca chiuvetele, faianţă, gresia, cadă şi nu numai. În comerţ îi găseşti într-o varietate de culori, forme şi dimensiuni. Cât de mult trebuie să ţii cont de culoarea lor atunci când îi cumperi?

Bureţi de vase coloraţi – Pe care îl alegi

E mai greu de crezut, însă culoarea nu e aleasa doar în scop publicitar. Nuanţa părţii abrazive indica granularitatea stratului de acoperire, adică gradul de duritate. Stratul la care facm referire e făcut din fibre grosiere, lipit pe o bază de sumă. Iată ce indică culoarea.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe