Rugăciunea scurtă către Sfântul Gheorghe – Împlinește orice dorință – Viața Sfântului Gheorghe

Sfântul Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai importanți sfinți din calendarul ortodox, este cinstit în luna aprilie. Se spune că rugăciunea scurtă către Sfântul Gheorghe poate îndeplini orice dorință pentru cel ce o rostește.

Sfântul Gheorghe s-a născut în Capadocia și părinții lui au fost creștini. A trăit în secolul al IV-lea, în vremea împăratului Dioclețian. Pentru faptul că era foarte priceput în organizarea armatei, câștigând multe victorii în condiții dificile de luptă, ajunge, până la urmă, comandant de oaste. În anul 303, împăratul Dioclețian a început lupta împotriva creștinilor. A dărâmat biserici, le-a ars cărțile sfinte, a interzis adunările și cei care nu se supuneau, erau uciși. Sfântul Gheorghe și-a mărturisit deschis credința în Iisus Hristos, motiv pentru care a fost întemnițat și chinuit.

Astrologii au făcut anunțul: 𝗔𝗱𝗶𝗼 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗹𝗲𝗺𝗲! Începe o 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱ă 𝗱𝗲 𝗮𝗯𝘂𝗻𝗱𝗲𝗻ță pentru 𝟲 𝗭𝗼𝗱𝗶𝗶 >>>

A fost tras pe roată, a fost îngropat în var cu piatră pe piept, a fost lovit cu sulițe, dar a rezistat la toate torturile și a vrut să renunțe cu nici un chip la credința sa, iar pentru acest fapt a fost decapitat în ziua de 23 aprilie 304.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe