„S-a dopat si s-a dopat la greu”

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis după o absență de mai mult de un an și jumătate, profitând de ridicarea suspendării. Cu toate că a avut o comportare onorabilă la Miami și a fost întâmpinată cu simpatie, nu toată lumea pare încântată de revenirea ei pe teren.

Potrivit Sportskeeda, există destui fani care consideră că Halep nu merită un wild card, acuzând-o că ar fi folosit metode necinstite. În plus, platforma online a înregistrat și câteva reacții jignitoare la adresa ei.

Citeste si articolul: Ce părere are mama lui Smiley despre Gina Pistol. Soacra vedetei a spus adevărul: „Nora mea, din păcate…”

“Și-a dopat și s-a dopat la greu, dar pentru că e plăcută de toată lumea a primit deja wild card.”
“Simona Halep s-a dopat și s-a dopat la greu. Întregul proces a durat prea mult pentru a ajunge la o decizie, dar pentru că este foarte plăcută au ajuns să-i dea wild card”, a scris un iubitor al tenisului, care nu pare să fie tocmai fanul Simonei.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe