SALATĂ DE FRUCTE DE MARE CU CRAB

Această salată, pe care o pregătesc adesea, este pentru mine o adevărată călătorie înapoi în copilărie. Rețeta este una dintre cele pe care le-am iubit cel mai mult în anii mei de copilărie, motiv pentru care am fost foarte atent să obțin rețeta exactă de la mama mea.

Prepararea ei este extrem de simplă și rapidă, necesitând doar câteva ingrediente de bază, pe care, cu siguranță, le ai deja în bucătăria ta. Sunt un mare fan al rețetelor care nu necesită un buget mare. De ce să credem că prepararea unor mâncăruri delicioase presupune neapărat cheltuieli mari? Dețin o listă impresionantă de rețete economice pe care abia aștept să le încerc.

Citeste si articolul: Prajitura Americana – Usor De Facut Si Cu Un Gust Minunat

Cele mai multe dintre ele sunt preparate clasice, despre care sunt convins că vor aduce un zâmbet pe fețele celor care le vor gusta, la fel cum face această salată de crab sau salată cu fructe de mare. Fiecare mușcătură din această salată este o explozie de amintiri, plină de nostalgie.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe