Salman Khan, surprins alături de altă femeie

Salman Khan, faimosul actor indian, a stârnit controverse pe internet după ce a fost surprins alături de o altă femeie, iar fanii au început să speculeze că acest lucru ar putea fi un semn că s-a despărțit de partenera sa, Iulia Vântur. Primele indicii că ceva ar fi în neregulă între cei doi au apărut odată cu apariția unor fotografii în care artistul părea să acorde puțină atenție româncei, iar mai apoi prin absența acesteia de la o importantă pre-nuntă. Totodată, apariția unor imagini în care Salman se îmbrățișa cu o altă tânără a alimentat zvonurile privind o posibilă despărțire.

Citeste si articolul: UN NOU MEMBRU ÎN FAMILIA CRISTEA – CLONDA. ANUNȚUL FĂCUT DE GABRIELA A STÂRNIT UN VAL DE ENTUZIASM ÎN RÂNDUL FANILOR

Reacția internauților

Reacția internauților nu a întârziat să apară, aceștia comentând pe rețelele de socializare faptul că nu îi văd pe cei doi în ipostaze apropiate, iar faptul că Salman nu se afișează alături de Iulia i-a făcut să creadă că relația lor s-ar putea afla în impas. Comentariile au variat de la întrebări legate de absența Iuliei din preajma actorului la presupuneri că femeia surprinsă alături de Salman ar fi noua sa iubită.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Citește și:

Politică de confidențialitate