Semn divin la inmormantarea Mioarei Roman. Gabriela Lucutar, dezvaluiri cutremuratoare: ”Cand Oana plangea…”

Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de ceremoniile Mioarei Roman, a povestit ce „miracol” s-a întâmplat chiar cu o zi înainte de înmormântarea fostei soții a lui Petre Roman.

Gabriela Lucuțar a povestit că toată organizarea ceremoniilor dedicate Mioarei Roman au decurs „absolut perfect”.

Citeste si articolul: Prima soție a lui Cătălin Crișan s-a reinventat. Lucia Bubulac a ajuns în Top 100 de femei de succes din România!

„M-a ajutat și doamna Mioara. Ea întotdeauna mă ajută și îmi dă inspirație. Acum două luni, eu și Oana, atunci când de urgență a fost internată mama ei la spital, am pus la punct toate detaliile, crezând atunci că se va întâmpla la momentul acela. Dumnezeu nu a vrut să o ia atunci pentru că nu-și încheiase misiunea. Ea a mai avut o misiune de îndeplinit. La momentul la care am organizat, era totul pus la punct, dar între timp am reorganizat, am pus la punct alte detalii”, a povestit organizatoarea înmormântării.

Articolul continua, apasati butonul Următorul de sub anunt!

Facebook share

Citește și:

Bun venit pe Retro555.com! Aici găsești lucruri interesante, rețete, articole de grădinărit, știri și informații de actualitate. Vă dorim timp plăcut și lectură! Vă dorim o zi bună!

Articole în tendințe